Od 10.08.2020 – 14.08.2020

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

10.08.2020

Hrachový krém – polievka

1. Kuracie prsia so sušenými paradajkami a olivami, ryža

2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Bravčové na plovdivský spôsob, cestovina

0,33 l

98/200

350

120/300

98/200

1,9

1,7

1,3,7

1,3,7

1

Utorok

11.08.2020

Fazuľové struky – polievka

1. Karé v pivovom cestíčku, zemiaková kaša

2. Zapekané zemiaky so syrom

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Kuracie prsia čína, ryža

0,33 l

120/300

350

98/200

120/200

1,7

1,3,7

1,3,7

1,3,7

1,6,9

Streda

12.08.2020

Karfiolová polievka s cestovinou

1. Bratislavské plece, knedľa

2. Párok v cestíčku, zemiaky

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Bravčové dusené so zeleninou, ryža

0,33

98/200

220/210

120/210

120/200

9

1,3,7

1,3,7

1,3,7

1,9

Štvrtok

13.08.2020

Kyslá polievka s vajcom

1. Hovädzie filé na slanine, tarhoňa

2. Vyprážaná brokolica, zemiaky

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Kuracie prsia na červenom víne, ryža

0,33 l

78/200

200/210

140/210/50

78/200

1,3,7

1

1,3,7

1,3,7

1

Piatok

14.08.2020

Guľášová polievka

1. Bravčové stehno na hrášku, cestovina

2. Rezance s tvarohom

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Orientálna pochúťka z kuracích pŕs, zemiaková kaša

0,33 l

98/200

350

120/200

120/300

1,7

1

1,7

1,3,7

1,3,7

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.