Od 21.09.2020 – 25.09.2020

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

21.09.2020

Hrachový krém – polievka

1. Paprikáš z kuracích pŕs, cestovina

2. Tvarohovo – ovocný nákyp

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Prírodný bravčový rezeň, ryža

0,33 l

98/200

350

120/300

98/200

1

1,7

1,3,7

1,3,7

1,7

Utorok

22.09.2020

Brokolicová kyslá polievka

1. Lahôdkový kurací rezeň, zemiaková kaša

2. Zapekaná brokolica so syrom, zemiaky

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Goralský guľáš, cestovina

0,33 l

120/300

200/80/100

98/200

120/200

1,7

1,3,7

1,3,7

1,3,7

1

Streda

23.09.2020

Drobková polievka s cestovinou

1. Sviečková na smotane, knedľa

2. Omeleta na srbský spôsob, zemiaky

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Kuracie soté so zeleninou, ryža

0,33

98/200

200/210

120/210

120/200

1,9

1,3,7

3

1,3,7

1,9

Štvrtok

24.09.2020

Rajbaničková polievka

1. Diabolské mäso, ryža

2. Šunkovo-syrové karbonátky, opekané zemiaky

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Záhorácky závitok, zemiaky

0,33 l

98/200

350

140/210/50

120/210

1,9

1

1,3,7

1,3,7

1

Piatok

25.09.2020

Fazuľová kyslá polievka

1. Hovädzie na čiernom korení, tarhoňa

2. Ovocné guľky s cukrovou posýpkou

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Ryžové rezance s kuracím mäsom a zeleninou

0,33 l

98/200

350

120/200

350

1,7

1,3,7

1,7

1,3,7

1,6,9

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.