Od 18.01.2021 – 22.01.2021

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

18.01.2021

Zeleninová polievka s haluštičkami

1. Kuracie prsia s olivami a sušenými paradajkami, ryža

2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Goralský guľáš, cestovina

0,33 l

98/200

350

120/300

98/200

1,3,7,9

1

1,3,7

1,3,7

1

Utorok

19.01.2021

Fazuľové struky – polievka

1. Brniansky rezeň, zemiaková kaša

2. Fliačky s hlávkou kapustou

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Kuracie soté s ananásom, ryža

0,33 l

120/300

350

140/210/50

98/200

1,7

1,3,7

1

1,3,7

1

Streda

20.01.2021

Karfiolová polievka s cestovinou

1. Pečené plece, dusená kapusta, knedľa

2. Omeleta na srbský spôsob, zemiaky

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Kuracie prsia v syrovej omáčke s kukuricou, ryža

0,33

78/200/200

200/210

120/210

120/200

1,9

1,3,7

3

1,3,7

1,7,9

Štvrtok

21.01.2021

Domáca kyslá polievka

1. Chrumkavé kuracie prsia, zemiaky s petržlenovou vňaťou

2. Francúzske zemiaky

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Bravčové na mexický spôsob, ryža

0,33 l

120/210

350

140/210/50

98/200

1,7

1,3,7

1,3,7

1,3,7

1

Piatok

22.01.2021

Kelová polievka

1. Španielsky vtáčik, ryža

2. Šunkovo – syrové karbonátky, opekané zemiaky

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Hovädie filé na šampiňónoch, tarhoňa

0,33 l

98/200

200/200

120/300

98/200

1

1,3

1,3,7

1,3,7

1

 

                        

 

 

                      

 

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.