Od 27.01.2020 – 31.01.2020

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

27.01.2020

Hrachový krém s krutónkami

1. Bravčové stehno na smotane , cestovina

2. Zapekaný hruškovo-tvarohový nákyp

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Kuracie prsia prírodné so šunkou, ryža

0,33 l

98/200

350

120/300

98/200

1

1,7

1,3,7

1,3,7

1,7

Utorok

28.01.2020

Strapkáč – polievka

1. Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša

2. Anglická zelenina, zemiaky

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Cestovinový šalát s kuracím mäsom

0,33 l

120/300

200/210

140/210/50

350

1,7

1,3,7

7

1,3,7

1,7

Streda

29.01.2020

Drobková polievka

1. Bravčové varené, kôprová omáčka, knedľa

2. Špagety na boloňský spôsob

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Hovädzie ragú so šampiňónmi, ryža

0,33

78/200/200

350

120/210

98/200

1,9

1,3,7

1,7

1,3,7

1

Štvrtok

30.01.2020

Rajbaničková polievka

1. Pražené mäso, zemiakový prívarok, chlieb

2. Šúľance s makom

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Kalifornská pochúťka, halušky

0,33 l

98/200/100

350

140/210/50

240/200

1

1,7

1,3,7

1,3,7

1,3,6,7

Piatok

31.01.2020

Šampiňónová polievka

1. Kurací steak, nivová omáčka, ryža½,op.zem.½

2. Zeleninové lečo s párkom, zemiaky

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Bravčová pečeň na gruzínsky spôsob, ryža

0,33 l

98/200/100/100

200/210

120/300

120/200

1,7

1,7

1,3

1,3,7

1,3

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.