Cena menu 2,90 eur za 1 obed s polievkou                                                                                      

 

 

od 18.02.2019 – 22.02.2019

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

18.02.2019

Sójová sladká polievka

1. Karé na horčici s cibuľou, ryža

2. Plnené palacinky šunkou a syrom, zemiaky

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Bravčový plátok na kečupe, cestovina

5. Delená strava: Kuracie prsia s mozarellou a paradajkou

0,33 l

98/200

200/210

120/300

78/200

350

1,9

1,10

1,3,7,10

1,3,7

1

7

Utorok

19.02.2019

Špenátová polievka

1. Chrumkavé kuracie prsia, zemiaky s petržlenovou vňaťou

2. Rezance s makom

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Mexický bravčový guľáš, ryža

5. Delená strava: Fazuľa v rajčiakovej omáčke, chlieb

0,33 l

130/200

350

140/210/50

98/200

350/80

1,7

1,3,7

1,7

1,3,7

1,7

1

Streda

20.02.2019

Zeleninová polievka s cestovinou

1. Bravčové varené, kôprová omáčka, knedľa

2. Zemiaky na paprike, acidko

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Detvianska nátura, ryža

5. Delená strava: Zemiakový prívarok, volské oko, chlieb

0,33

98/200/200

350/40

120/210

120/200

200/40/80

1,9

1,3,7

1,7

1,3,7

1

1,3,7

Štvrtok

21.02.2019

Fazuľová kyslá polievka

1. Pražská bravčová pečienka, ryža

2. Šišky s džemom

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Kuracie prsia soté s kukuricou v syrovej omáčke, ryža

5. Delená strava: Kuskus so zeleninou

0,33 l

98/200

350

140/210/50

120/200

350

1,7

1,3,7

1,3,7,9,10

1,3,7

1,7

9

Piatok

22.02.2019

Karfiolová polievka

1. Vyprážané kuracie stehno, zemiaková kaša

2. Zeleninové rizoto

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Bravčový paprikáš bacskai, cestovina

5. Delená strava: Praženica s ľadovým šalátom

0,33 l

260/300

350

120/210

120/200

350

1,9

1,3,7

1,7

1,3,7

1,7

3

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich.

Váha jedla je uvedená v hotovom stave.

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.