Od 18.01.2021 – 22.01.2021
Dátum |
Menu |
Váha jedla v gr |
Alergény |
Pondelok 18.01.2021 |
Zeleninová polievka s haluštičkami
1. Kuracie prsia s olivami a sušenými paradajkami, ryža 2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky 4. Goralský guľáš, cestovina |
0,33 l
98/200 350 120/300 98/200 |
1,3,7,9 1 1,3,7 1,3,7 1 |
Utorok 19.01.2021 |
Fazuľové struky – polievka
1. Brniansky rezeň, zemiaková kaša 2. Fliačky s hlávkou kapustou 3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka 4. Kuracie soté s ananásom, ryža |
0,33 l 120/300 350 140/210/50 98/200 |
1,7
1,3,7 1 1,3,7 1 |
Streda 20.01.2021 |
Karfiolová polievka s cestovinou
1. Pečené plece, dusená kapusta, knedľa 2. Omeleta na srbský spôsob, zemiaky 3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky 4. Kuracie prsia v syrovej omáčke s kukuricou, ryža |
0,33
78/200/200 200/210 120/210 120/200 |
1,9
1,3,7 3 1,3,7 1,7,9 |
Štvrtok 21.01.2021 |
Domáca kyslá polievka
1. Chrumkavé kuracie prsia, zemiaky s petržlenovou vňaťou 2. Francúzske zemiaky 3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka 4. Bravčové na mexický spôsob, ryža |
0,33 l
120/210 350 140/210/50 98/200 |
1,7 1,3,7 1,3,7 1,3,7 1 |
Piatok 22.01.2021 |
Kelová polievka
1. Španielsky vtáčik, ryža 2. Šunkovo – syrové karbonátky, opekané zemiaky 3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky 4. Hovädie filé na šampiňónoch, tarhoňa |
0,33 l
98/200 200/200 120/300 98/200 |
1 1,3 1,3,7 1,3,7 1 |
Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:
1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich
DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR
Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.