Cena menu 3,00 eur za 1 obed s polievkou                                                                                       

09.09.2019 – 13.09.2019

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

09.09.2019

Hŕstková polievka

1. Zapekané prírodné kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža

2. Srbská musaka, zemiaky

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Hovädzie ragú so šampiňónmi, tarhoňa

0,33 l

98/200

350

120/300

120/200

1,9

1,7

1,3,7

1,3,7

1

Utorok

10.09.2019

Kapustová polievka s pretlakom

1. Kurací rezeň v sézame, zemiaková kaša

2. Rezance s makom

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Bravčové rizoto so syrom

0,33 l

120/300

350

98/200

350

1,7

1,3,7,11

1,7

1,3,7

1,7

Streda

11.09.2019

Hrášková polievka s cestovinou

1. Hovädzie na divoko, knedľa

2. Omeleta so šunkou, zemiaky

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Bravčová pečienka restovaná, ryža

0,33

120/200

200/210

120/210

98/200

1,9

1,3,7

1,3

1,3,7

1

Štvrtok

12.09.2019

Šošovicová kyslá polievka

1. Španielsky vtáčik, ryža

2. Granatiesky pochod

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Gyros tanier – kuracie mäso, zelenina, dressing, hranolky

0,33 l

98/200

350

140/210/50

350

1

1,3,7

1

1,3,7

1,7

Piatok

13.09.2019

Držková polievka so zemiakmi

1. Kuracie stehno – paprikáš, cestovina

2. Žemľovka s jablkami a tvarohom

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Encián s brusnicovou omáčkou, krokety

0,33 l

240/200

350

120/200

120/200

1,7

1

1,3,7

1,3,7

1,7

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich.

Váha jedla je uvedená v hotovom stave.

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.