Cena menu 3,00 eur za 1 obed s polievkou                                                                                       

22.07.2019 – 26.07.2019

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

22.07.2019

Hŕstková polievka

1. Kuracie prsia s fazuľovými strukmi a syrom, ryža

2. Buchty na pare

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Ázijská pochúťka, cestovina

0,33 l

98/200

350

120/300

98/200

1

1,7

1,3,7

1,3,7

1,9

Utorok

23.07.2019

Špenátová polievka

1. Bravčový plátok vo vajci, zemiaková kaša

2. Zapekané cestoviny so zeleninou a niva syrom

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Marinované kuracie prsia, ryža

0,33 l

120/300

350

98/200

98/200

1,7

1,3,7,10

1,3,7

1,4,7

1,9

Streda

24.07.2019

Pórová polievka

1. Hamburské stehno, knedľa

2. Omeleta na srbský spôsob, zemiaky

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Kuracie prsia s ananásom, ryža

0,33

98/200

200/210

120/210

98/200

1,9

1,3,7

1,3

1,3,7

1

Štvrtok

25.07.2019

Rajbaničková polievka

1. Goralský guľáš, cestovina

2. Pirohy s lekvárom

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Koložvarská kapusta, zemiaky

0,33 l

98/200

350

140/210/50

120/210

1,9

1

1,3,7

1,3,7

1,3,7

Piatok

26.07.2019

Šošovicová kyslá polievka

1. Grilované kuracie stehno, ryža

2. Plnené palacinky šunkou a syrom, zemiaky

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Hovädzie na čiernom korení, tarhoňa

0,33 l

240/200

200/210

120/200

98/200

1,7

1,7

1,3,7

1,3,7

1

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich.

Váha jedla je uvedená v hotovom stave.

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.