Jedálny lístok 

 23.05.2022 – 27.05.2022

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

23.05.2022

Hrachový krém – polievka

1. Prírodný bravčový rezeň na šampiňónoch, ryža

2. Palacinky s nutelou

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Kúpeľný karlovarský guľáš, maslové halušky

0,33 l

98/200

350

120/300

98/200

1

1,7

1,3,7

1,3,7

1,3,7

Utorok

24.05.2022

Tekvicová polievka

1. Kuracie prsia v syrovom cestíčku, zemiaková kaša

2. Omeleta plnená kuracou pečienkou, zemiaky

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Bravčové soté na mexický spôsob, ryža

0,33 l

120/300

150/210

140/210/50

98/200

1,7

1,3,7

1,3,7

1,3,7

1

Streda

25.05.2022

Slepačí vývar s cestovinou

1. Plnená paprika, paradajková omáčka, knedľa

2. Rizoto z hlivy ustricovej

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Kuracie prsia čína, ryža

0,33

98/200/200

350

120/210

120/200

1,7,9

1,3,7

1,3,7

1,6,9

Štvrtok

26.05.2022

Rajbaničková polievka so šampiňónmi

1. Bravčový plátok vo vajci, zemiaková kaša

2. Ovocné guličky s makovou posýpkou

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Cézar šalát z kuracím mäsom

0,33 l

120/300

350

140/210

350

1,9

1,3,7

1,3,7

1,3,7

1,7

Piatok

27.05.2022

Šošovicová kyslá polievka

1. Kalifornská pochúťka, ryža

2. Langoše so syrom a kečupom

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Námornícke mäso, tarhoňa

0,33 l

240/200

350

120/210

98/200

1,7

1,7

1,3,7

1,3,7

1,3

   

                    

 

 

                      

 

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.