Od 23.11.2020 – 27.11.2020

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

23.11.2020

Cícerová sladká polievka

1. Kuracie prsia s fazuľovými strukmi a syrom, ryža

2. Palacinky s nutelou

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Goralský guľáš, cestovina

0,33 l

98/200

350

120/300

98/200

1,9

1,7

1,3,7

1,3,7

1

Utorok

24.11.2020

Šampiňónová polievka

1. Rybie filé v trojobale, zemiaková kaša

2. Hrachová kaša, pečená párková klobása, chlieb

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Gyros tanier(kur.mäso, zelenina, dressing,hranolky)

0,33 l

130/300

200/80/100

98/200

350

1,7

1,3,4,7

1,7

1,3,7

1,7

Streda

25.11.2020

Sleapčí vývar s cestovinou

1. Sviečková na smotane, knedľa

2. Špagety na taliansky spôsob

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Kuracie prsia čína, ryža

0,33

78/200

350

120/210

120/200

1,9

1,3,7,9,10

1,7

1,3,7

1,6,9

Štvrtok

26.11.2020

Držková polievka so zemiakmi

1. Koložvarská kapusta, zemiaky

2. Šúľance s opraženou krupicou

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Kuracie prsia v syrovej omáčke s kukuricou, ryža

0,33 l

130/210

350

140/210/50

120/200

1

1,3,7

1,3,7

1,3,7

1,7

Piatok

27.11.2020

Sedliacka polievka

1. Bravčové karé na horčici a cibuli, ryža

2. Fliačky so šunkou a syrom

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Kúpeľný karlovarský guľáš, maslové halušky

0,33 l

98/200

350

120/200

98/200

1,7

1,7,10

1,3,7

1,3,7

1,3,7

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.