Cena menu 2,90 eur za 1 obed s polievkou                                                                                      

15.04.2019 – 19.04.2019

22.04.2019 – 26.04.2019

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr.

Alergény

Pondelok

15.04.2019

Hrášková polievka s cestovinou

1. Kuracie prsia s marhuľou a syrom, ryža

2. Prívarok z fazuľových strukov, volské oko, chlieb

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Bravčový parikáš bacskai, cestovina

0,33 l

98/200

200/40/100

120/300

120/200

1,9

1,7

1,3,7

1,3,7

1,7

Utorok

16.04.2019

Sedliacka polievka

1. Vyprážané kuracie stehno, zemiaková kaša

2. Cestoviny so šunkou a syrom

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Námornícke mäso, tarhoňa

0,33 l

250/300

350

140/200/50

98/200

1,7

1,3,7

1,7

1,3,7

1,3

Streda

17.04.2019

Drobková polievka s cestovinou

1. Sikulský guľáš, knedľa

2. Omeleta so syrom, zemiaky

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Kuracie prsia soté so zeleninou, ryža

0,33

120/200

200/210

120/210

120/200

1,9

1,3,7

3

1,3,7

1,6,9

Štvrtok

18.04.2019

Kapustová kyslá polievka s klobásou

1. Bravčové mäso na goralský spôsob, cestovina

2. Žemľovka s jablkami a tvarohom

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Štefánska pečienka, ryža

0,33 l

98/200

350

140/210/50

98/200

1

1

1,3,7

1,3,7

1,3

Piatok

19.04.2019

Sviatok

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

22.04.2019

Sviatok

Utorok

23.04.2019

Hrachový krém – polievka

1. Kuracie prsia čína, ryža

2. Brokolicové karbonátky, zemiaky

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Bravčové plece na smotane, cestovina

0,33 l

120/200

200/210

140/210/50

98/200

1

1,6,9

1,3,7

1,3,7

1,7

Streda

24.04.2019

Rascová polievka

1. Pečené plece, dusená kapusta, knedľa

2. Špagety s kečupom a syrom

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Český guľáš, cestovina

0,33

78/200/200

350

120/210

98/200

1,3

1,3,7

7

1,3,7

1

Štvrtok

25.04.2019

Frankfurtská polievka s párkom

1. Plnené kuracie prsia syrom a šunkou, zemiaková kaša

2. Zeleninové rizoto

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Ohnivé mäso, ryža

0,33 l

130/300

350

140/210/50

98/200

1,7

1,3,7

1,6,7,9

1,3,7

1

Piatok

26.04.2019

Fazuľové struky – polievka

1. Hovädzí tokáň, tarhoňa

2. Rezance s makom

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Kuracie prsia na karí korení, ryža

0,33 l

98/200

350

120/210

98/200

1,7

1

1,7

1,3,7

1

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich.

Váha jedla je uvedená v hotovom stave.

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.