Jedálny lístok 

 od 24.01.2022 – 28.01.2022

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

24.01.2022

Hrachový krém s opraženým chlebom

1. Belehradský bravčový rezeň , cestovina

2. Ryžový nákyp s ovocím

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Vyprážané palacinky, zemiaky

0,33 l

98/200

350

120/300

200/210

1

1,7

1,3,7

1,3,7

1,7

Utorok

25.01.2022

Strapkáč – polievka

1. Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša

2. Anglická zelenina, zemiaky

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Hydinové rizoto

0,33 l

120/300

200/210

140/210/50

350

1,7

1,3,7

7

1,3,7

1,7

Streda

26.01.2022

Drobková polievka s cestovinou

1. Hovädzie varené, chrenová omáčka, knedľa

2. Zeleninové lečo s klobásou, zemiaky

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Diabolské mäso, ryža

0,33

78/200/200

200/210

120/210

98/200

1,9

1,3,7

1,3

1,3,7

1

Štvrtok

27.01.2022

Frankfurtská polievka s párkom

1. Pražené mäso, zemiakový prívarok, chlieb

2. Šúľance s opraženou krupicou

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Kuracie prsia prírodné so šunkou, ryža

0,33 l

98/200/100

350

140/210/50

98/200

1

1,7

1,3,7

1,3,7

1,3,7

Piatok

28.01.2022

Šampiňónová polievka

1. Koložvárska kapusta, zemiaky

2. Rezance s lekvárom

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Bravčové stehno na záhradnícky spôsob, cestovina

0,33 l

220/210

350

120/300

98/200

1,7

1,3,7

1,7

1,3,7

1,6,9

 

                        

 

 

                      

 

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.