Jedálny lístok 

 26.09.2022 – 30.09.2022

 

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

26.09.2022

Paradajková polievka

1. Bravčový plátok vo vajci, ryža

2. Fliačky s kapustou s cukrom a škoricou

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Znojemský guľáš, cestovina

0,33 l

120/200

350

120/300

98/200

1

1,3,7

7

1,3,7

1,7

Utorok

27.09.2022

Šalátová polievka

1. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát

2. Hrachová kaša, pečená klobása, chlieb

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Fitnes šalát s kuracím mäsom

0,33 l

120/200

200/80/100

98/200

350

1,7

1,3,7,10

1

1,3,7

7

Streda

28.09.2022

Rascová polievka

1. Držkový perkelt, knedľa

2. Šampiňóny na paprike, knedľa

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Kuracie prsia s ananásom, ryža

0,33

200/200

200/200

120/210

120/200

1,3

1,3,7

1,3,7

1,3,7

1

Štvrtok

29.09.2022

Guľášová polievka

1. Prírodný bravčový rezeň na smotanovo-hubovej omáčke

ryža½, opekané zemiaky½

2. Francúzske zemiaky

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Kuracie prsia na debrecínsky spôsob, cestovina

0,33 l

140/100/100

350

140/210/50

120/200

1

1,7

1,3,7

1,3,7

1,7

Piatok

30.09.2022

Strapkáč – polievka

1. Hovädzí tokáň, tarhoňa

2. Žemľovka s jablkami a tvarohom

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Kuracie prsia so sušenými paradajkami a olivami, ryža

0,33 l

98/200

350

120/200

98/200

1,7

1

1,3,7

1,3,7

1,7

            

 

 

                      

 

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.