Od 19.04.2021 – 23.04.2021

Dátum

Menu

Váha jedla

v gr

Alergény

Pondelok

19.04.2021

Fazuľová sladká polievka

1. Kuracie prsia na karí korení, ryža

2. Rezance s makom

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Goralský guľáš, cestovina

0,33 l

98/200

350

120/210

98/200

1,9

1,7

7

1,3,7

1

Utorok

20.04.2021

Šalátová polievka

1. Šunka plnená syrom v trojobale, zemiaková kaša

2. Zeleninové lečo s klobásou, zemiaky

3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

4. Gyros v palcke(kur.prsia, zelenina, dressing, placka)

0,33 l

120/300

200/210

140/210/50

350

1,7

1,3,7

1,3

1,3,7

1,7

Streda

21.04.2021

Zeleninová polievka s cestovinou

1. Hamburské bravčové stehno, knedľa

2. Špagety s kečupom a syrom

3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky

4. Český guľáš, cestovina

0,33

120/200

350

120/210

98/200

1,9

1,3,7

7

1,3,7

1

Štvrtok

22.04.2021

Hrachová polievka so zemiakmi

1. Pražská bravčová pečienka, ryža

2. Cestoviny so šunkou a syrom

3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4. Kuracie prsia v sézame, zemiaková kaša

0,33 l

78/200

350

140/210/50

120/300

1,9

1,3,7

7

1,3,7

1,3,7,11

Piatok

23.04.2021

Sedliacka polievka

1. Hovädzie na čiernom korení, tarhoňa

2. Žemľovka s jablkami a tvarohom

3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky

4. Grilovaný encián, brusnicová omáčka, hranolky

0,33 l

98/200

350

120/210

78/100/200

1,7

1

1,3,7

1,3,7

7

 

                        

 

 

                      

 

Popis skratiek prítomnosti alergénov v potravinách:

1- Obilniny obsahujúce lepok(tj.pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)2 – Kôrovce a výrobky z nich, 3- Vajcia a výrobky z nich, 4- Ryby a výrobky z nich, 5 – Arašidy– výrobky z nich, 6 – Sójové zrná a výrobky z nich, 7- Mlieko a výrobky z nich, 8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9 – Zeler a výrobky z neho, 10 – Horčica a výrobky z nej, 11- Sézamové semená, 12 – Oxid síričitý a síričitany, 13 – Vlčí bôb a výrobky z neho, 14 – Mäkýše a výrobky z nich

DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJE KOLEKTÍV HOTELA VEPOR

Objednávky a informácie na telefónnom čísle : 0911 114 807.